start - vinkällarrådgivning    

Vinkällarrådgivning

   
Varför etablera ett vinförråd? Hur går vi tillväga? Hur stort förråd passar mig? Kostnadsstruktur Investera i vin?
 

Stämmer något eller alla av dessa påståenden på dig? Genom att anlita Cellar Wines vinkällarservice får du:

  • Hjälp med att införskaffa viner av de stilar som du uppskattar mest. Tjänsten är helt individuell och vi utgår från din smak, det utrymme du har till förfogande och de resurser du vill sätta av.
  • Vi ser till att du köper vinerna när de säljs till bästa pris och lagrar dem till den tidpunkt de är lämpligast att avnjutas.
  • Hjälp med att planera och inrätta förvaringsutrymmet. Vi hjälper gärna till med att skaffa fram inredningsdetaljerna som gör att vinerna mår som bäst under lagringen.
  • Genom Cellar Wines egen flaskhalsetikett kan du lätt överblicka vilka viner du har och var de är placerade. Likaledes får du fingervisning till vilka viner som är mogna och vad som passar att äta till dem.
  • Baserat på vilka viner som gått åt under det senaste kvartalet och vilka viner som för tillfället står till buds hjälper vi dig att fylla på lagret. Cellar Wines ser till att du har tillräcklig mängd viner för konsumtion respektive lagring. Mogna viner av de vinstilar just du uppskattar ska alltid finnas tillgängliga.
 

Vi vågar påstå att du genom vår försorg kommer att kunna njuta av bättre viner utan att du spenderar mer – en vinn-vin(n) situation!