start - vinkällarrådgivning - hur går vi tillväga?    

Vinkällarrådgivning

   
Varför etablera ett vinförråd? Hur går vi tillväga? Hur stort förråd passar mig? Kostnadsstruktur Investera i vin?
 

Hur går vi tillväga?

 

  • Vi träffas för att diskutera vilket utrymme som finns eller är tänkt att finnas för vinförvaring. Vi utröner även vilken mat och vilka vinstilar hushållet har förkärlek för. Vi inventerar även den samling du oftast redan har skaffat dig och förhör oss om dina vanligaste inköpskällor. Cellar Wines märker givetvis upp ditt befintliga vinförråd med våra flaskhalsetiketter.
  • Cellar Wines återkommer med ett förslag på innehåll i vinförrådet. Efter en dialog med kund revideras eventuellt detta förslag. Vi är inte nöjda förrän du är det! Just denna del av vår service får ta så lång tid som behövs för att du ska bli nöjd – det är ju dina vinupplevelser vi planerar för!
  • Efter avstämning hanterar vi allt utom själva upphämtningen av viner. Eftersom vi är måna om att vara producentneutrala har vi ingen egen importverksamhet. Däremot har vi ett mycket gott nätverk i branschen i Sverige, Danmark och flera vinproducerande länder.
  • När vinerna är på plats hos er tar vi hand om att placera dem och märka dem med våra speciella flaskhalsetiketter. De viner du själv valt att skaffa under perioden sorteras också in.
  • Du får sedan en uppdaterad förteckning av ditt vinförråd, så att du enkelt och smidigt kan välja vin ur din samling till det aktuella tillfället. Förteckningen uppdateras efter varje inventering och nyanskaffning (oftast fyra gånger per år). När du tar en flaska från förrådet lägger du helt enkelt flaskhalsetiketten i en liten låda från vilken vi hämtar information om vilka viner som konsumerats när vi inventerar förrådet nästa gång.