Välkommen till Cellar wines

   
   
 

Vi vill stimulera och underlätta för dig och dina viner genom våra tre verksamhetsområden:

 

Upptäck hur spännande det är att utvecklas med sina viner!

Vår vinkällarrådgivning utgår från dina smakpreferenser för vin och mat respektive det utrymme som finns till förfogande. Baserat på dina förutsättningar får du förslag från oss på hur vinförrådet kan etableras och vilka viner som passar dig att dels ha för konsumtion och dels för lite längre lagring när detta är intressant. Vill du så kommer vi överens om att vi hjälper till med att underhålla vinförrådet. Oftast uppdateras då samlingen var tredje månad. Du kan lugnt veta att du alltid har tillgång till viner som du uppskattar och som är i perfekt form. Du tar även vara på tillfället att köpa vinerna när de är som bäst prismässigt. Vill du av någon anledning avyttra delar av din samling eller investera/spekulera i vin hjälper vi dig även med det.

Lär dig mer för att veta vad du uppskattar mest!

Du som vill veta mer om vinets fascinerande värld ansluter dig till någon av Cellar Wines vinkurser eller enstaka vinprovningar. Exempel på upplägg ser du här. Välkommen att höra av dig så hittar vi fram ett koncept som passar dig och dina vänner eller arbetskamrater.

 

Maximera upplevelsen genom att välja de bästa vinglasen!

Avgörande för vinupplevelsen är glasens utformning. Det är nästan magiskt vilken skillnad glasen gör. Kom till oss och låna hem glas för att jämföra med de du brukar använda. Vi beställer sedan glasen från världen ledande vinglastillverkare och levererar dem till dig utan övriga mellanhänder.